nl fr */?>

Laika in 2020: Een nieuwe reeks Kosmo Integralen, Campervans en semi-integralen.


Laika Kosmo integralen

De nieuwe Kosmo 909 en 912 integralen, op Fiat Ducato-chassis, zijn beide 7,41 meter lang en hebben vier slaapplaatsen (met de mogelijkheid van een optionele vijfde slaapplaats op de 909).
 
De elegante voorkant en aerodynamische lijn kenmerken de nieuwe motorhomes die ook beschikbaar zijn met de volgende generatie LED-koplampen.

De Kosmo 909 met traditionele L-vormige dinette, slaapgedeelte met twee grote en comfortabele eenpersoonsbedden, 207 x 80 cm (rechterbed) en 200 x 80 cm (linkerbed) en twee handige USB-poorten.

Laika Kosmo semi-integralen (profilé)

De nieuwe Kosmo semi-integralen met een lengte van 7,41 m, breidt
het huidig aanbod van Kosmo modellen uit, als aanvulling op de 509, 512, 209 en 212 modellen. Het model is speciaal ontworpen voor reizen voor twee personen met gegarandeerd compromisloos comfort.

Neem als voorbeeld de nieuwe Kosmo 509L. Die indeling is voorzien van twee aparte bedden aan de achterzijde en, overdag, face-to-face banken. Dankzij deze indeling is de woonkamer extreem ruim, goed geventileerd en elegant. Bovendien kunnen de tegenover elkaar liggende banken worden omgebouwd tot bestuurdersstoelen wanneer dat nodig is, één links en één rechts.


Laika Kosmo Campervans :

Na vele jaren heeft Laika opnieuw  campervans in haar assortiment. Laika wil deze campers aan jongere stellen of mensen, die voor het eerst in de wereld van vrijetijds voertuigen stappen, aanbieden.

Nieuwe campers met uitgebreide uitrusting die de Laika-stijl combineert met de dynamiek van de buscamper. Op een Fiat Ducato chassis met 115 PK zijn de nieuwe Kosmo Van campers in twee lengtes verkrijgbaar: de Kosmo 5.4 met een lengte van 541 cm en de Kosmo 6.0 met een lengte van 599 cm, beide met standaard 4 goedgekeurde zitplaatsen en standaard 2 eenpersoonsbedden (de derde is optioneel)


Laika Kosmo Vans

De nieuwe Kosmo Vans-modellen zijn verkrijgbaar in twee indelingen, V9 en V5, en zijn gebouwd op een Fiat Euro 6d Temp-chassis met 120 CV-motor, met een interne breedte van 200 cm en een totale hoogte van 271 cm.

De Kosmo V9 is de eerste van de twee nieuwe Laika compacte low-profile modellen. Met een totale lengte van 6,65 m heeft de indeling twee eenpersoonsbedden aan de achterzijde. De tweede lay-out, de Kosmo V5, is korter dan 6 m met een dwars kingsize bed aan de achterzijde: het voertuig valt op door zijn wendbaarheid en veelzijdigheid, zonder in te boeten op gebruikscomfort.


Italiaans interieur "Moderne Laika Look"
Een boeiend kleurenschema in de woonkamer, een hoogwaardige afwerking in de keuken met  "Metallic chocolate" accenten onder de bovenkasten

Zit- en slaapcomfort
Dinette met comfortabele stoelen, verstelbare hoofdsteunen in de hoogte (niet beschikbaar Kosmo 512) en hoog slaapcomfort met hoogwaardige matrassen.

Een techniek op de voorgrond
Indirecte LED-verlichting op verschillende niveaus (onder de hoge kasten en onder de keuken), standaard USB-uitgangen.

XXL-celdeur met een breedte van 70 cm
Zeer ruime celdeur met twee sluitingspunten en raam

Vele mogelijkheden tot personalisatie
Inclusief keuze uit echt leer en een brede selectie  aan accessoires.

Standaarduitrusting van een hoger niveau
Schuifdak in de bestuurderscabine, dakraam 70x50 cm boven de woonkamer, sloten "Laika Magic" voor de garage deuren, centrale vergrendeling cabinedeur, zitcomfort "Captain Chairs", ventilatiesysteem voor luchtcirculatie achter hoog meubilair.

Overzicht Modellen Kosmo

9 resultaten
Interesse?
Contacteer ons